Vreau un iPhone 4S! SIRI imi zice: “mergi la Vodafone!”

De ce si-ar dori cineva un iPhone 4S?! Aceasta intrebare m-a framantat toata noaptea. In zorii zilei, cand a venit ora de somn, m-a lovit o viziune pe neuron:

Daca aveam iPhone 4S nu mai stateam toata noaptea sa cuget, ci as fi stat la povesti cu Siri.

Dupa ce discutam cate-n luna si in stele, venea mos Ene pe la gene, insa-n doar cateva ore urma o  repriza consistenta de review. Exact ca in cazul fratelui mai mic, iPhone 4 (link).

Dupa strasnica prezentare, scoteam dispozitivul la licitatie (iPhone 4), iar banii ii donam Fundatiei Vodafone care face atatea lucruri frumoase pe latura de responsabilitate sociala; plus ca vin si Sarbatorile.

Cel mai scump exemplar iPhone 4S la Vodafone, in versiunea de 16 GB,  este 399 de euro, astfel ca din voucherul primit imi mai raman 601 euro pe care pot sa-i cheltui cu buna intentie si cap.

Daca ma gandesc bine, ca tot vorbeste lumea de un nou val de criza, din “suma” ramasa imi platesc abonamentul in avans pe 2 ani. Asta ar insemna 19 euro x 24 de luni = 456 euro. Cu TVA inclus, chiar.

Acum am un smartphone complet, trafic inclus de ma plictisesc pe net si minute destule sa vorbesc “in retea”, deoarece discutiile cu Siri sunt gratuite :).

Sunt relaxat, multumit de abordarea win-win. Eu am iPhone 4S, ultimul dispozitiv creat in era Steve Jobs, site-ul a primit vizite, cateva persoane se vor bucura de Sarbatori prin intermedul Fundatiei, iar compania Vodafone ma priveste  ca pe un vizionar. Mai exista posibilitatea ca Cristi China sa-mi citeasca randurile si sa-si dea seama c-a descoperit existenta unui morosan genial de modest.

Revenind la finante, limita voucherului imi spune ca mai am 145 de euro la dispozitie pentru poftele gadget-iste, asa ca o sa dau iama in magazin cand zaresc inca un produs care-mi place si de care am nevoie. Pana pe 15 noiembrie am timp sa ma gandesc, totusi.

*NOTA: acest articol reprezinta sincera viziune a autorului, adica a mea, nicidecum o modalitate “fortata” de-a obtine un premiu in cadrul unei campanii. Acesta nu este un advertorial.

Sursa foto: Vodafone.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *