Samsung prezinta oficial tableta de 18.4 inci

tableta-samsung-18.4-inci

IFA Berlin a fost un freak-show anul asta. Ma refer aici in special la faptul ca Samsung ne-a dat de inteles ca va scoate o tableta uriasa. N-a trecut mult, iar sud-coreeni s-au tinut de cuvant. Faceti cunostinta cu Samsung Galaxy View.

Aceasta tableta absolut uriasa este ceea ce numim produs de nisa. Este destinat in special companiilor, dar nu e exclus sa vedem prin metrou un individ imbracat ca de la Crucea Rosie care se face ca isi verifica Facebook-ul.

Specificatiile sunt, de asemenea, discutabile. Fiind un produs adresat unei nise nu ne-am fi asteptat la un hardware de NASA. Asadar, avem un ecran de 18,4 inci TFT LCD cu o rezolutie Full HD – ceea ce se traduce intr-o densitate a pixelilor de 123. Are un fel de stand incorporat si doua difuzoare de cate 4W, care ar trebui sa se auda destul de decent. Greutatea este insa o problema. Galaxy View cantareste cam cat un laptop – 2,65Kg. In plus ne mai sperie capacitatea bateriei – 5700mAh, cam cate are o tableta de 8 inci. Procesorul este un octa-core sustinut de 2GB RAM, iar in ceea ce priveste conectivitatea avem doua variante – Wi-Fi sau LTE. Ambele vin cu modem Wi-Fi 5G.

tableta-samsung-18.4-inci-2

Pentru diverse prezentari e o tableta de viitor. In ziua de azi tot mai multe companii folosesc jocuri interactive pe tablete ca sa te faca sa le cumperi produsele, asa ca o tableta mai mare era urmatorul pas evident. Sa vedem acum si cat va costa…

Sursa+Foto: SamsungTomorrow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *