iPad Pro ingheata cand il incarci

ipad-pro-probleme-incarcare

A trecut aproape o saptamana de cand a fost lansat giganticul iPad Pro si deja apar primele probleme. Apple are o istorie neagra cand vine vorba de produse noi. iPhone 4 a fost proiectat gresit, ar spune unii, iar atunci cand vorbeai la el si tineai acoperita partea de antena vorbeai de unul singur. Apoi a venit randul lui iPhone 6 Plus care se indoia de unul singur in buzunar. iPad-urile au cam scapat de critici, cel putin de constructie, ca numele inca mai reuseste sa scoata niste chicoteli.

Cand Apple a prezentat iPad Pro a pasit pe un teren viran si, posibil, extrem de roditor. E mare, e frumos si, in functie de caz, foarte util. Tim Cook spunea chiar ca acesta va inlocui PC-urile, dar zic sa nu ne hazardam in declaratii fanteziste.

Problema e ca mai intai trebuie sa functioneze, iar apoi putem vorbi daca poate inlocui PC-urile. Iar din ce vedem pana acum, iPad Pro are un handicap. Potrivit unor utilizatori, tableta ingheata atunci cand o incarci si nu mai poate fi folosita decat dupa un hard reset.

Un comentariu pe un forum de specialitate spune in felul urmator:

I have the exact same issue. When I connect my iPad Pro to the charger for more than an hour, it goes dead. It takes multiple hard resets to bring it back to life.”

Daca intr-adevar aceasta problema este reala s-ar putea sa vedem o campanie de schimbare a tabletelor, in cazul in care nu se poate rezolva ceva din software cu o noua versiune de iOS 9. Pana atunci, Freezegate, Chargegate? Oare cum o vor numi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *