iPad Air “aterizeaza” in oferta Orange Romania

Incepand din 1 noiembrie clientii operatorului telecom Orange Romania pot achizitiona noul iPad Air cu WiFi si 4G, cea mai performanta tableta Apple de pana acum. Aceasta va fi disponibila la preturi incepand de la 349 euro alaturi de abonamentul Colibri Explore 25 pe 24 de luni care ofera trafic national nelimitat si are incluse optiunile Happy Night si Cost Control.

Noul iPad Air poate fi achizitionat si de pe www.orange.ro/ipad si va oferi clientilor posibilitatea de a se bucura de o experienta rapida de internet mobil prin retelele H+ si 4G.

Noua tableta iPad Air cantareste doar 478 de grame, este cu 20% mai subtire si cu 28% mai usoara decat generatia anterioara de iPad-uri.

iPad Air are o carcasa din aluminiu, solida si durabila, foloseste procesorul Apple A7, coprocesorul M7, are un ecran cu o diagonala de 9,7 inchi, o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli, o camera foto principala de 5MP si o autonomie a bateriei de pana la 10 ore.

Potrivit operatorului, pentru a preintampina situatiile neplacute, precum accidentele sau furtul, tableta poate fi insotita de Asigurarea Basic sau Premium de la Orange.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *