Cum sa-ti faci cont pe YouTube (video)

Zilele trecute, platforma de video-sharing, Youtube, a ajuns la cifra de 1 miliard de “abonati” (subscribers). Cu aceasta informatie poate te-am pus pe ganduri sa-ti faci cont pe Youtube.

Ca “periplul” tau sa fie cat mai usor si placut, echipa infotainment.ro a facut un video-instructaj/ tutorial in care vezi pas-cu-pas cum iti poti crea contul.

Acum, o prezentare scrisa a ceea ce o sa vezi in filmuletul de mai jos. Pentru inceput trebuie sa mergi pe Youtube.com. Odata ajuns acolo o sa te intampine un mare buton galben pe care scrie “Create account/ Creaza cont” (vezi foto mai jos). Odata deschisa “fereastra spre viitorul cont” trebuie sa-ti introduci datele.

Prima data treci acolo o adresa de e-mail valida, apoi iti alegi un nume de utilizator (username), ii verifici disponibilitatea (sa nu-l fi luat cineva inainte), alegi tara (de unde esti), selectezi data ta de nastere, sexul (baiat/ fata), selectezi daca vrei ca altii sa-ti gaseasca filmuletele pe site, dupa care apesi butonul “I accept”.

Odata apasat butonul se deschide o noua fereastra unde trebuie sa-ti alegi parola aferenta contului. Completezi si “codul captcha” (literele alea indoite – anti spam/ bot), dupa care click pe “Create my new account”.

O sa se deschida o noua fereastra in care pe un fond verde esti rugat sa-ti verifici adresa de mail (introdusa mai devreme) pentru a activa contul.

Mergi in casuta de mail si deschisi mesajul de la Youtube/ Google, dupa care dai click pe un link “lung” de activare.

GATA. De acum ai cont pe YouTube. Poti incepe sa incarci filmulete. In viitorul articol va vom arata si cum!

*** Exista si o varianta paralela de creare a unui cont Youtube. Acesta se refera la activare printr-un SMS. Iti treci numarul de telefon, iar dupa cateva secunde primesti un cod de activare de la Google (proprietarul Youtube).

Foto:

Video:

Nu fi zgârcit. Arată și altora acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *