Cum sa-ti faci cont de mail pe Yahoo! (video)

Pentru inceput trebuie sa stii ca daca vrei sa “activezi” pe mess iti trebuie tot cont de Yahoo! Asa ca urmareste acest tutorial. Yahoo Mail este o foarte buna platforma de mail, insa si foarte “dorita” de catre spameri.

Sa incepem cu o cautare simpla pe Google. Introdu “yahoo mail” si cauta… Primul rezultat din Google o sa fie chiar Yahoo! Mail. Dai click si vezi in fata ta panoul de cerinte. Nu te speria… totul dureaza doar 6 minute!

Prima data iti introduci prenumele (ex. George), mai apoi completezi numele de familie (ex. Popa).

In urmatorii trebuie sa introduci sexul, data nasterii, tara (dar o recunoaste Yahoo automat)… si codul postal (postal code). Stai linistit, nu e o problema, nu trebuie sa ai in memorie codul tau postal. Mergi din nou pe Google si cauti “cod postal”. Dupa cum rezulta si din filmuletul de mai jos introduci judet/ oras/ strada… si ai aflat codul postal. Acum il iei cu copy/ paste pentru a-l pune in casuta de la formularul Yahoo!

Urmareste filmuletul in format HD. Selecteaza butonul “720p” din  meniul ferestrei Youtube.

Ulterior iti alegi varianta de email, adica felul in care vrei sa fie/ arate (poti sa pui si alibaba345@yahoo.com, nu trebuie sa-ti alegi numele adevarat!). Odata aleasa si verificata varianta de mail, iti itroduci o parola (de 2 ori) si mai apoi 2 intrebari de siguranta… (ex: “care este numele primului tau animal de companie”). Selectezi intrebare si introduci si raspunsul. Asta este pentru cazurile in care-ti pierzi parola de la mail!

Mai jos trebuie sa introduci codul captcha (literele si cifrele alea sucite), pentru a vedea ca “esti om” nu robot :)!

Apesi butonul “Create Account” si esti Gata! Ai mailul facut!

Incepe sa trimiti mailuri. Un bun inceput ar fi sa ne dai un mail pe adresa sugestii@infotainment.ro si sa ne spui daca te-a ajutat tutorialul nostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *