Cum sa-ti faci cont de mail pe Gmail

June 12, 2011 @ 2 Comentarii
Cum sa-ti faci cont de mail pe Gmail

Gmail este clientul de mail (mesaje) al Google. Un mare avantaj al unui cont Google (inclusiv Gmail) il reprezinta multifunctionalitatea.

De exemplu, daca ai cont pe Gmail poti utiliza datele de logare (user, parola) pentru a te conecta la toate celelalteservicii ale Google, inclusiv Youtube.

Spatiul alocat unui cont de gmail este nelimitat asa ca poti scota mii de fisiere/ mesaje. In momentul atasarii unui document pe Gmail, acesta nu trebuie sa aiba mai mult de 25 de MB.

Gmail include si serviciul de “live chat“, asa ca poti comunica instant cu persoanele care au cont de Gmail si sunt in lista ta. Spre deosebire de Yahoo! Mail, clientul Google (adica Gmail) este “bine vazut” din punct de vedere “profesional” – in cazul in care trimiti un mail pentru angajare etc.

Dupa aceasta mica expozitiune a serviciului, iata care sunt pasii pentru crearea unui cont de mail pe Gmail (e foarte simplu).

1. Mergi pe Gmail.com si vei fi redirectionat pe pagina de logare/ creare cont nou de mail.

2. Apesi butonul “Creati un cont” si se va deschide o noua pagina.

3. Acum este momentul in care introduci toate datele tale: nume, prenume, adresa de mail preferata (ex: numele.meu@gmail.com), parola (de 2 ori), intrebarea de securitate, tara de origine si codul captcha (literele si cifrele incalcite).

4. Apesi butonul “Accept. Creati-mi contul“.

5. Acum s-a deschis o noua pagina in care esti felicitat pentru crearea contului. Putin spre dreapta este un buton MARE si albastru care te invita sa-ti accesezi profilul/ contul de mail. Pe acesta scrie “Doresc sa imi vad contul“.

6. Apasa acel buton albastru si vei intra pentru prima data in cadrul nou-creatului cont de Gmail!!!

Incepand din momentul “detinerii” unui cont pe Gmail vei putea trimite si receptiona mesaje, vei putea sta la chat, vei putea testa video-conferinta… si vei putea utiliza toate conturile Google (Docs, Reader, Analytics, PicasaWeb etc).

pixelstats trackingpixel

2 Comentarii → “Cum sa-ti faci cont de mail pe Gmail”

  1. [...] Ok, hai sa trecem la micul tutorial, despre cum sa faci un cont de Google+. Pentru inceput, trebuie sa ai un cont valid Google (Gmail, Reader, Analytics etc.). Daca inca nu ai un cont Google, vezi aici cum se face un cont Gmail. [...]

    Raspunde
  2. [...] sa sar peste introducerea legata de Google si Gmail, deoarece puteti vedea aici despre ce este [...]

    Raspunde

Spune-ti parerea

 

* * * * * 10 voturi
© 2010-2013 Infotainment.ro.