Cum sa-ti faci cont de Facebook (video)

November 17, 2010 @ 7 Comentarii
Cum sa-ti faci cont de Facebook (video)

Acesta este un tutorial despre cum poti sa-ti faci un cont PERSONAL pe Facebook. Intr-o alta prezentare iti vom arata cum se face o Pagina de Fan (unde sa ai butonul LIKE).

Asadar, cel mai simplu pas este sa mergi pe Google si sa cauti “Facebook” sau intri pe www.facebook.com. Crearea efectiva a contului dureaza pana-n 3 minute, insa in acest filmulet (mai jos) prezentam si alcatuirea profilului, cum sa postezi un mesaj pe “perete”, cum sa-ti setezi confidentialitatea etc.

Odata ajuns/a pe facebook.com iti introduci prenumele, numele, e-mailul (valid nu fictiv), data de nastere si parola (aleasa de tine). Dupa acest pas o sa se deschida o noua fereastra in care trebuie sa bagi (corect) codul captcha (literele si cifrele indoite).

Ai contul. Felicitari! Acum insa urmeaza partea distractiva. Facebook te intreaba daca vrei sa-ti caute prietenii dupa adresele de mail (existente la tine-n Inbox). Faci ce doresti la acest punct.

Urmeaza sa te joci cu introdusul datelor acum. Selectezi sau tastezi scoala (liceul, facultatea etc.) pe care ai facut-o, locul/ urile de munca… si alte date ce te-ar putea lega de persoane din trecutul sau prezentul tau.

Urmareste in HD:

Mai apoi vine partea in care iti adaugi o fotografie de profil. O iei din calculator sau te pozezi “live” cu o camera web.

In partea de sus a ferestrei cu Facebook o sa-ti apara un mesaj care te-ndeamna sa-ti confirmi adresa de mail… si sa-ti finalizezi inscrierea. Mergi in mailul tau, cauti un mesaj de la Facebook, iar apoi dai click pe un link LUNG din cadrul mesajului. O sa-ti apara un mesaj cum ca ai validat contul!

Te intorci automat in profilul tau de Facebook, selectezi orasul din care esti, iti treci o scurta descriere (biografie), preferinte muzicale, filme preferate etc.

Dupa ce profilul tau este completat poti sta relaxat si sa adaugi “ganduri pe perete (wall)”. Postezi fotografii, cauti jocuri, aplicatii… totul doar pentru confortul si relaxarea ta :).

Daca nu doresti ca profilul tau sa fie vizibil pentru toata lumea -sa zicem ca doar prietenii tai au voie sa-ti vada profilul – setezi “Confidentialitatea” din butonul reprezentat de-un lacat.

In partea dreapta-sus ai butoanele de navigatie si de administrare a contului. De acolo poti sa si iesi, apasand butonul Deconectare.

In centrul ferestrei, in partea de sus, ai un spatiu in care introduci numele celor pe care vrei sa-i gasesti!


Gata! Tocmai te-ai imbogatit cu un cont si profil de Facebook.

pixelstats trackingpixel

7 Comentarii → “Cum sa-ti faci cont de Facebook (video)”


 1. andrey dumata

  4 ani in urma

  sallllllllllll

  Raspunde

 2. Mihai

  4 ani in urma

  Salut, interesasnt tutorial, m-ar interesa pagina de fan cu acel “like”, cum se face? Ce trebuie setat sa pot face asa o pagina?

  Raspunde
 3. [...] poate. Facebook a facut si in privinta asta un lucru inteligent. A creat serviciul Events/ Evenimente, iar fiecare [...]

  Raspunde
 4. [...] langa Facebook, Twitter este o foarte importanta retea sociala. Multe dintre recentele informatii/ evenimente [...]

  Raspunde
 5. [...] inceput trebuie sa ai cont de Facebook. Daca acest mic detaliu este rezolvat, editarea contului/ profilului este lineara si relativ [...]

  Raspunde

 6. narcisa

  2 ani in urma

  salut sunt narcisa. si eu sunt nedumerita.

  Raspunde

Spune-ti parerea

 

* * * * ½ 48 voturi
© 2010-2013 Infotainment.ro.