Cum sa stergi un “prieten” de pe Facebook (update)

UPDATE – octombrie 2011: Facebook isi schimba infatisarea, iar randurile de mai jos nu sunt de actualitate, deoarece cu totii folosim interfata noua a Facebook. Asadar, modul de “stergere a prietenilor” s-a modificat, insa nu mult, astfel ca procedura e simpla, iar explicatia vine in randurile de mai jos.

Mergi pe profilul (pagina) “prietenului”, dupa care duci cursorul mouse-ului pe butonul “Friends/ Prieteni“, din centru-dreapta sus. O sa apara o mica lista (meniu) din acel buton. Ultima varianta este “Unfriend/ Sterge prieten“. Ai apasat si GATA. Tine cont ca prietenul respectiv nu va fi notificat de faptul ca l-ai “sters” din lista., asta, daca nu cumva are instalat scriptul “Unfriend Finder” in browser. In fotografia de mai jos vezi exact pasii pe care trebuie sa-i faci. Mai jos insa, poti vedea articolul initial.

Platforma sociala Facebook este un fenomen, iar acest lucru e universal acceptat. In unele cazuri insa, lista de prieteni pe care o ai profilului tau necesita cate o “curatenie de primavara”.

Poate esti in situatia in care tocmai te-ai despartit de iubit/ iubita si nu mai vrei ca acesta/ aceasta sa faca parte din lista ta de prieteni.

Este destul de usor sa “rupi prietenia” pe Facebook, iar persoana vizata nici nu va visa ca nu mai esti prieten/ a cu aceasta.

Iata pasii foarte usori prin care scoti din galeria de prieteni o anumita persoana:

1. In lista ta de prieteni cauti persoana vizata!

2. Dai click pe numele persoanei respective si ajungi pe profilul acesteia!

3. Sub lista de prieteni a persoanei (in partea stanga) sunt 4 link-uri/ texte:

Poti vedea in poza de mai jos pozitia in care se afla linkul unfriend. Dupa ce tu ai dat unfriend respectivei persoane ea nu va fi anuntata de acest lucru, insa profilul tau va disparea din grupul de prieteni ai persoanei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *