Cum asculti “pe repeat” o melodie de pe Youtube

Platforma Youtube a venit ca o gura de oxigen pentru multe persoane care vroiau sa asculte diverse melodii. Ca este vorba de muzica din copilarie, ca e vorba despre vreo piesa care ti-a marcat adolescenta, nu conteaza.

Intr-un moment al vietii vrem sa ascultam acelasi cantec “pe repeat“, adica incontinuu. Daca nu ai CD-ul cu piesa respectiva, iar tehnicile “neortodoxe” de descarcare a muzicii nu fac parte din modul tau de-a fi, atunci te orientezi catre Youtube.

Platforma de video-sharing (a se intelege si audio) are mica problema ca nu repeta automat un anumit clip, ci trebuie sa apesi “Replay” de fiecare data cand vrei sa reasculti o anumita melodie. Logica lor este bine conturata. In acest mod ei pot contoriza exact vizualizarile unui clip.

Totusi, cineva (roman se pare) a creat un script si a facut un site care vine si rezolva aceasta problema.

“Minunea” se  numeste YouRepeat, iar utilizarea acestui serviciu este foarte simpla. Exista 2 variante:

1. Fiecare clip de pe Youtube are un link ( de tipul youtube.com/watch/?v=Hoc ). Schimba youtube cu yourepeat, in asa fel incat viitorul link sa fie astfel (yourepeat.com/watch/?v=Hoc).

2. Vizitezi yourepeat.com, iar in bara de cautare introduci numele clipului (ex. Maria Ciobanu – Ciocarlia).

Incearca una dintre aceste versiuni, iar melodia ta de care nu te mai saturi va rula toata ziua/ toata noaptea. Auditie placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *