Bitdefender 2016 vine cu inteligenta artificiala

bitdefender-2016-inteligenta-artificiala

Bitdefender, compania romaneasca de solutii de securitate IT, ne dovedeste inca o data ca inovatia este la ea acasa in produsele sale. Proaspat anuntata, suita de solutii Bitdefender 2016 nu numai ca ne protejeaza calculatoarele de tot felul de amenintari, dar o face folosind inteligenta artificiala. Mai exact, programele sale analizeaza activitatea tuturor aplicatiilor si cauta modele de comportamente specifice unor anumite clase de virusi. Astfel, oricat de mult ar incerca persoanele rau intentionate sa ascunda un virus, nu ii pot schimba comportamentul, asa ca nu are nicio scapare.

Pentru a detecta si bloca tipurile de virusi ransomware, Bitdefender interzice aplicatiilor de origine incerta sa stearga sau sa modifice documente, imagini sau videoclipuri stocate in directoarele populare, precum My Documents, My Pictures sau My Videos. Dubla protectie asigurata de Ransomware Behavioral Detection (RBD) analizeaza activitatea tuturor aplicatiilor pentru a detecta comportamente similare clasei de virusi ransomware si pentru a bloca orice aplicatie care incearca sa cripteze date de pe terminalul utilizatorului.

Intr-o lume in care ni se fura datele si sunt vandute mai departe fara sa ne dam seama, ne linisteste gandul ca o companie 100% romaneasca vine constant pe piata cu noi moduri de a ne proteja in fata amenintarilor cibernetice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *